• Γλώσσα / Language
  • Γλώσσα / Language

Ποιοί είμαστε

- Προσωπικό: 524 άτομα
- Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις: 63.000m2
- Hγετική θέση στη συνολική κατηγορία προϊόντων προσωπικής υγιεινής
- Ισχυρές συνεργασίες contract manufacturing στο εξωτερικό
- Παραγωγή μεγάλου ποσοστού των προϊόντων Private Label της κατηγορίας στην Ελλάδα
Ποιοί είμαστε

Εταιρικό προφίλ

Η ΜΕΓΑ Α.Ε., αμιγώς ελληνική ως εταιρεία, σήμερα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη.

Από την ίδρυσή της το 1980 και μέχρι σήμερα, έχει δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη γκάμα επωνύμων προϊόντων, που συνδυάζουν άριστη ποιότητα και μοναδικές ιδιότητες φιλικότητας προς το δέρμα. Εργαλεία της:

  • Η Τεχνολογία αιχμής
  • Η Διαφοροποίηση στον προϊοντικό σχεδιασμό
  • Η Καινοτομία στις τεχνικές παραγωγής
  • Η Έμφαση στην έρευνα καταναλωτή 
  • Πρωτοπόρες μέθοδοι Μάρκετινγκ 

Η επένδυση στην έρευνα και την τεχνολογία δεν σταματά ποτέ για τη ΜΕΓΑ. Αφουγκράζεται τις ανάγκες και μεριμνά άμεσα για την απόκτηση της πιο σύγχρονης τεχνολογικής δομής για να προσφέρει τα κατάλληλα προϊόντα γι’ αυτές. Επενδύοντας σταθερά σε υπερ-σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, εξελιγμένα συστήματα ποιοτικού ελέγχου και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, ενσωματώνει την πλέον σύγχρονη τεχνολογία, αλλά και πολύτιμη τεχνική εμπειρία στην κατηγορία της.


Με γνωστές μάρκες όπως: EveryDay, Pom Pon, BabyCare, Babylino, Tipers, Wet Hankies, ΜΕΓΑ, Sani, που κατέχουν ισχυρές ή και ηγετικές θέσεις στην ελληνική αγορά, αλλά και παρουσία σε 4 Ηπείρους, έχει χτίσει μια ξεχωριστή σχέση εμπιστοσύνης με τον σύγχρονο καταναλωτή. Τόσο ξεχωριστή όσο και η πρόταση της ΜΕΓΑ στην προσωπική υγιεινή: μια πλήρης γκάμα προϊόντων, σχεδιασμένη για να απαντά στις ανάγκες προσωπικής φροντίδας καταναλωτών κάθε ηλικίας, με απόλυτη αρχή την μέγιστη φιλικότητα προς το δέρμα.

Γυναικεία Υγιεινή

Σερβιέτες, σερβιετάκια, υγρά μαντήλια και δίσκοι ντεμακιγιάζ, υγρά μαντήλια και υγρό για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής.

Βρεφική – Παιδική Φροντίδα  

Βρεφικές πάνες και βρεφικά υποσέντονα, μωρομάντηλα, αντισηπτικά μαντήλια για παιδιά.

Περιποίηση Ενηλίκων

Πλήρης σειρά προϊόντων ακράτειας (επιθέματα ελαφράς ακράτειας, πάνες ακράτειας, ελαστικά εσώρουχα, υποσέντονα).

Φροντίδα όλης της Oικογένειας

Βαμβάκι, ωτοκαθαριστές, αντιβακτηριδιακά μαντήλια, μαντήλια για το κρυολόγημα.

Η ΜΕΓΑ αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη για το λιανεμπόριο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τους προμηθευτές και συνεργάτες της, αφού αναζητά πάντα τη βέλτιστη πρόταση: την άριστη ποιότητα, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, το πιο φιλικό για το δέρμα υλικό, την καινοτομία που θα της επιτρέψει να προσφέρει ακόμη καλύτερα προϊόντα, προσαρμοσμένα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών. Γι΄αυτό, χαίρει της εμπιστοσύνης ελληνικών και ξένων αλυσίδων, τόσο για τα επώνυμα προϊόντα της, όσο και για την παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. Επιπλέον, η εταιρεία μας έχει αναλάβει την παραγωγή επώνυμων προϊόντων πολυ-εθνικών εταιρειών-κολοσσών στον τομέα ατομικής υγιεινής (contract manufacturing) - συχνά, μάλιστα, με εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις σχεδιασμού (βιο-διασπώμενα, προϊόντα με εξαιρετικές ιδιότητες φιλικότητας προς το δέρμα, 100% Cotton, κλπ.).


Σήμερα, έχει παρουσία σε 4 Ηπείρους, ενώ χρόνο με το χρόνο κατακτά νέες αγορές. Με πολύτιμο βοηθό τη μακρόχρονη εμπειρία της στον τομέα προϊόντων προσωπικής υγιεινής, η ΜΕΓΑ χτίζει στρατηγικές συνεργασίες στο εξωτερικό, επιβεβαιώνοντας ότι η άριστη ποιότητα και ο καινοτομικός σχεδιασμός μπορούν να έχουν Ελληνική ταυτότητα, αλλά και διεθνές διαβατήριο.