• Γλώσσα / Language
  • Γλώσσα / Language

Προϊόντα ακράτειας Sani

Η σειρά Sani Sensitive περιλαμβάνει μία πλήρη γκάμα προϊόντων ελαφριάς, μεσαίας ή και βαριάς μορφής ακράτειας. Με εξειδικευμένο σχεδιασμό, για μοναδική προστασία στο δέρμα.

Προϊόντα ακράτειας Sani

Προϊόντα ακράτειας

Η σειρά προϊόντων ακράτειας περιλαμβάνει μία πλήρη γκάμα προϊόντων ελαφριάς, μεσαίας ή και βαριάς μορφής ακράτειας.

Η πολυετής πείρα της ΜΕΓΑ στα προϊόντα προσωπικής υγιεινής, η βαθιά γνώση της κατηγορίας, αλλά και οι συνεχείς έρευνες σχετικά με τις συνήθειες, τις επιθυμίες και τις εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών, αποτέλεσαν τη βάση σχεδιασμού της ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων ακράτειας.

 

Xαρακτηριστικά της:

  • Η τεχνολογία: Τα προϊόντα ακράτειας έχουν ενσωματώσει τις πλέον πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν τόσο στο σχεδιασμό, όσο και στην επιλογή υλικών στην κατηγορία. 
  • Η υψηλή ποιότητα: Όλα μας τα προϊόντα είναι αποτέλεσμα εντατικών μελετών και έχουν υποβληθεί σε αυστηρότατους ελέγχους ποιότητας σε διεθνώς αναγνωρισμένα εργαστήρια του εξωτερικού.
  • Η καινοτομία: Μοναδικός συνδυασμός αποτελεσματικότητας και φιλικότητας στο δέρμα. Σχεδιάστηκαν με βάση την αρχή να προσφέρουν όχι μόνο αποτελεσματική προστασία, αλλά ταυτόχρονα μεγάλη φιλικότητα προς το δέρμα.

Όλα τα προϊόντα ακράτειας διαθέτουν πιστοποίηση (CE) από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.