• Γλώσσα / Language
  • Γλώσσα / Language

Νέα / Ανακοινώσεις

 

 

Νέα / Ανακοινώσεις

«Διαμάντι» για 4η συνεχή χρονιά η ΜΕΓΑ Α.Ε.

Η ΜΕΓΑ Α.Ε αναδείχτηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά «επιχειρηματικό διαμάντι» στα βραβεία «Diamonds of the Greek Economy 2014» της Τράπεζας Πληροφοριών Stat Bank.

Συγκεκριμένα, η εταιρία απέσπασε το βραβείο "The most admired enterprises" πετυχαίνοντας μέσα από αυστηρές διαδικασίες αξιολόγησης να βρίσκεται ανάμεσα στις υγιέστερες αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της χώρας. Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται να επισφραγίσει την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας και τη μακροχρόνια δέσμευσή της για αξιοπιστία, συνεχή ανάπτυξη και διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων της.

Επιπροσθέτως, η ΜΕΓΑ Α.Ε, 100% ελληνική ως εταιρία, πιστεύοντας πως ο δρόμος για την ανάπτυξη περνά μέσα τις επενδύσεις, μετέτρεψε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών της σε ένα συνεχές επενδυτικό πλάνο, κόντρα στην οικονομική κρίση, επενδύοντας πάνω από 103 εκ. ευρώ στο διάστημα 2000 - 2013 για την αναβάθμιση της παραγωγικής της μονάδας, αυξάνοντας το προσωπικό κατά 20% και διπλασιάζοντας τις εξαγωγές της.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στην διαδικασία αξιολόγησης συμμετείχαν οι 7.000 μεγαλύτερες (βάσει κύκλου εργασιών) εν Ελλάδι βιομηχανικές και εμπορικές επιχειρήσεις βάσει δέκα αυστηρών οικονομικών κριτηρίων που πιστοποιούν την αξιοπιστία, την υγιή επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα. Από την αξιολόγηση αυτή προέκυψαν 283 επιχειρήσεις οι οποίες αποτελούν την φετινή λίστα των Diamonds of the Greek Economy.