• Γλώσσα / Language
  • Γλώσσα / Language

Sensitivity

Το Sensitive Concept αποτελεί μια αδιαμφισβήτητη αξία στην προσωπική υγιεινή. Δημιουργήθηκε παγκοσμίως πρώτα από τη ΜΕΓΑ, στην Ελλάδα, με στόχο την καλύτερη κάλυψη των αναγκών του ευαίσθητου δέρματος. 

Sensitivity

Καινοτομία Sensitive

Το Sensitive Concept αποτελεί μια αδιαμφισβήτητη αξία στην προσωπική υγιεινή. Δημιουργήθηκε παγκοσμίως πρώτα από τη ΜΕΓΑ, στην Ελλάδα, με στόχο την καλύτερη κάλυψη των αναγκών του ευαίσθητου δέρματος.

Μέσα από τακτικές έρευνες καταναλωτών, η ΜΕΓΑ διέκρινε την αδιαμφισβήτητη ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας για προστασία χωρίς ερεθισμούς και την τάση προς επιλογή υλικών πιο φιλικών προς το δέρμα. Το 1997 δημιούργησε μια μοναδική καινοτομία στην αγορά της σερβιέτας, την πρώτη παγκοσμίως Sensitive σερβιέτα, με μοναδικά φιλικό υφασμάτινο κάλυμμα, αποτελούμενο από ίνες, αντί για φιλμ, σε αντίθεση με τις κοινές σερβιέτες. Η εμπιστοσύνη των καταναλωτριών στην έξτρα υγιεινή πρόταση της EveryDay Sensitive έχρισε την μάρκα EveryDay ως την πιο αναπτυσσόμενη στην κατηγορία της στην ελληνική αγορά, με εξαιρετικά υψηλή πιστότητα, καθώς και πολύ ισχυρή θέση στην αγορά.

Η ιδιαίτερη προστασία που προσφέρει η EveryDay Sensitive πιστοποιείται από την σφραγίδα «Δερματολογικά ελεγμένο προϊόν» που έχει λάβει από διεθνώς αναγνωρισμένα Δερματολογικά Εργαστήρια του Εξωτερικού (Γαλλία, Γερμανία), καθώς και από τη Σύσταση της Ένωσης Μαιευτήρων – Γυναικολόγων Ελλάδος.